Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5550 912

O nemocnici

Nemocnica v Krupine sprísnila v súvislosti s COVID-19 opatrenia

2.4.2020

Nemocnica Krupina, ktorá je prevádzkou Nemocnice Zvolen, člen skupiny AGEL, prijala potrebné kroky a mimoriadne opatrenia, ktoré sa týkajú organizácie a chodu nemocnice. Ich cieľom je ochrániť zamestnancov nemocnice, ako aj iných pacientov, a zabrániť tak prípadnému šíreniu koronavírusu COVID-19.

Prvým z prijatých opatrení je obmedzenie a regulácia vstupu pacientov do nemocnice. Vstup do nemocnice je povolený iba cez hlavný vchod. ,,Každý návštevník musí prejsť miestom prvého kontaktu, teda triážou, ktorá sa nachádza priamo vo vchode do nemocnice. Tam sa mu odmeria teplota a zisťuje sa jeho zdravotná a cestovateľská anamnéza,“ vysvetľuje poverená riaditeľka nemocnice Ing. Ľudmila Veselá, MBA.  Pacientom podozrivým na COVID-19 je odporučené telefonicky sa obrátiť na svojho lekára, ktorý určí ďalší postup. ,,Ďalším opatrením, ktoré sme v záujme pacientov a zdravotníckeho personálu prijali, je, že ambulancie ordinujú v obmedzenom režime, teda iba pre akútnych pacientov. Na Internom oddelení a Oddelení dlhodobo chorých platí aj naďalej prísny zákaz návštev,“ hovorí poverená riaditeľka nemocnice. Urgentná starostlivosť a príjem pacientov je v Nemocnici Zvolen.

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
[email protected]

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL