Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

045/5550 912

O nemocnici

V Nemocnici Krupina dostali pacienti 12 moderných lôžok

6.3.2020

V Nemocnici Krupina, ktorá je členom skupiny AGEL, budú mať pacienti k dispozícii modernejšie vybavenie. Nemocnici sa podarilo zabezpečiť 12 nemocničných lôžok, ktoré výrazne prispejú k vyššiemu komfortu a pohodliu hospitalizovaných pacientov.

Postele, ktoré sa dosiaľ nachádzali na Oddelení dlhodobo chorých, boli bez koliesok a bez možnosti zvoliť výšku lôžka. Zakúpené postele sú elektricky ovládané, majú kolieska, ako aj možnosť nastavenia výšky lôžka s viacerými variáciami polôh pacienta. Nové lôžka sú vybavené bočnicami s možnosťou manuálnej manipulácie s lôžkom a príslušenstvom, ako infúzny stojan či hrazda,  ktorá pacientovi uľahčuje zmenu polohy a vertikalizáciu.

"Tieto lôžka výrazným spôsobom uľahčia prácu  personálu, ktorý  bude mať ľahšiu manipuláciu pri starostlivosti o imobilných pacientov. Pre zvyšujúci sa počet práve imobilných hospitalizovaných bol mobiliár oddelenia doplnený aj o nové antidekubitárne matrace v rámci prevencie vzniku dekubitov,“ uviedla Mgr. Monika Krpčiarová, vedúca sestra Oddelenia dlhodobo chorých v Nemocnici Krupina.

Nemocnica priebežne dopĺňa aj ďalšie vybavenie, zakúpili sa servírovacie stolíky, čím sa  zlepšuje aj kvalita života pacientov a úroveň poskytovaných služieb napríklad v rámci podávania stravy. Nemocnica Krupina sa od 1. decembra 2010 stala pracoviskom akciovej spoločnosti Nemocnica Zvolen a.s., člena skupiny AGEL. 

Späť

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL